Udbetalingsplanen på Mit PFA (3.30 min)

20.02.2023

Hvis du er kunde i PFA, kan du på mitpfa.dk finde Udbetalingsplanen, der gør det nemt for dig at få overblik over dine tal og lægge en plan for fremtiden. Du kan benytte Udbetalingsplanen på egen hånd, og du vil også møde den i dialogen med din pensionsrådgiver.

Udbetalingsplanen giver dig et detaljeret overblik over dine forventede indtægter som pensionist efter skat, så du kan se, om din opsparing matcher dine forventede behov, eller om der er noget, som skal justeres. Du kan også nemt lægge din ønskede indkomst ind, og se hvor længe pengene rækker.

Fordi Udbetalingsplanen er en del af mitpfa.dk, er de tal, som PFA kender, allerede medregnet i din plan. Det gør det nemt at komme i gang – desuden kan du under ”dine oplysninger” på forsiden af mitpfa.dk tilføje andre økonomiske forhold, der skal medregnes i din pensionsøkonomi.

Bemærk, at tallene i Udbetalingsplanen er prognosetal, som er forbundet med usikkerhed.

Sådan kommer du videre
Du kan selv klare det meste på mitpfa.dk. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivningscenter på 70 12 50 00.

Som kunde i PFA har du flere fordele, end du måske lige forestiller dig. 

Nogle har værdi for dig her og nu, andre har du mulighed for at give videre til dine nærmeste, og så er der dem, der er gode at kende til, hvis du skulle få brug for dem senere.

Annullér