Kom i gang med pensionsplanlægningen (2.30 min)

01.02.2023
Når du nærmer dig det tidspunkt, hvor du vil holde op med at arbejde, er det vigtigt, at du får lagt en plan for hvordan din økonomi kommer til at se ud, når dine lønudbetalinger stopper. Du skal jo have penge at leve for i mange år, og det er vigtigt, at du har nok at leve af også om 20 og 25 år. 

Du skal derfor nu til at finde ud af, hvor mange penge du skal bruge som pensionist, og hvor meget du har fået sparet op, og hvordan du skal bruge og fordele dine opsparinger, så du får mest muligt ud af dine midler i forhold til dine behov og ønsker. 

Sådan kommer du videre
På Mit PFA kan du få et overblik over din pensionsordning, og hvordan du ligger i forhold til PFA’s generelle anbefalinger. 

Tager du fx den rigtige risiko, når din pensionsopsparing bliver investeret? Matcher dækningerne på dine forsikringer dit liv, hvis du kommer til skade eller bliver syg.
Og har du sikret, at din pensionsopsparing bliver udbetalt til de rette, hvis der skulle ske dig noget? 

Du kan selv klare det meste på mitpfa.dk 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivningscenter på 70 12 50 00.

Som kunde i PFA har du flere fordele, end du måske lige forestiller dig. 
Nogle har værdi for dig her og nu, andre har du mulighed for at give videre til dine nærmeste, og så er der dem, der er gode at kende til, hvis du skulle få brug for dem senere.
Annullér