PFA Årsrapport 2022

10.02.2023
2022 var et usædvanligt år i samfundet og på de finansielle markeder. Det har også sat et aftryk på vores kunders pensionsopsparinger og på vores resultat, som er negativt. Det gør selvfølgelig ondt at se, at kunderne har fået negative afkast i et svært investeringsår. Det er dog positivt, at vores kunder relativt set er blandt dem i pensionssektoren, der har været mindst påvirket.

Der var også gode nyheder i 2022. Vi har fået flere kunder og stigende indbetalinger, hvilket viser, at vi har et rigtig stærkt værditilbud med gode løsninger indenfor økonomisk tryghed, sundhed, bæredygtighed og det gode seniorliv.

På skadesområdet er vi lykkedes med at stabilisere antallet af langtidssygemeldinger blandt vores kunder og at få flere tilbage i arbejde, hvilket er rigtig positivt for vores kunder, virksomhederne, samfundet og PFA.

På trods af det negative resultat før skat og de store negative afkast på de finansielle markeder, har vi holdt fast i at give vores kunder en positiv forrentning på 8 % af PFA Kundekapital. Vores adm. direktør, Ole Krogh Petersen, giver en status på året i denne video, og du kan læse mere om PFA’s årsrapport for 2022 i denne nyhed ⬇️⬇️⬇️

🔗 
https://pfa.dk/news-archive/2023/02/02/11/52/kundetilgang-og-vaekst-i-indbetalinger/
Annullér