Tilbage på arbejdspladsen – sådan sikrer du din mentale trivsel

On-demand

https://pollev.com/mindworkpoll742

Det har været et udfordrende år, og den mentale sundhed er under pres. Tiden med corona har drænet vores energidepoter, og det kan få konsekvenser for vores trivsel og sundhed såvel som vores motivation og performance. 

Vi begynder heldigvis så småt at åbne samfundet igen. Men belastninger, stress og mistrivsel relateret til coronakrisen slutter desværre ikke af den grund. Derfor skal vi alle være opmærksomme på, hvordan vi kan forebygge ’pandemisk stress’ og bidrage til at sikre trivsel og balance hos os selv og hinanden. 

Du spiller selv en vigtig rolle

På dette webinar vil du få indblik i, hvordan nedlukning og isolation gennem længere tid kan påvirke os som mennesker - og hvad det betyder for både din trivsel og performance. Vi ser også på, hvad du skal være opmærksom på, når du vender tilbage til arbejdspladsen. Du vil blandt andet få viden om:

• Hvordan du spotter almindelige reaktioner på pandemisk stress både hos dig selv og dine kollegaer

• Hvordan du ’genoptræner’ dit nervesystem til et liv med mere social kontakt

• Hvad I sammen kan gøre for at forebygge og håndtere de mentale senfølger, og hvordan I kan sikre hinandens trivsel og balance

• Hvordan du og dine kollegaer sammen kan øge de beskyttende faktorer i arbejdsmiljøet, bl.a. gennem sunde relationer og psykologisk tryghed

 

Du har mulighed for at stille spørgsmål til, hvordan vi bedst bliver klar til en ny hverdag.

Webinaret foregår online, og du kan deltage via din computer, tablet eller mobiltelefon.

Vibeke Lunding-Gregersen, Adm. direktør i Mindwork og psykolog

Administrerende direktør (CEO) samt Autoriseret Psykolog, cand.psych., Mindwork Psykologisk Center ApS

Vibeke Lunding-Gregersen autoriseret og specialistgodkendt psykolog, direktør i Mindwork og autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet. Hun er forfatter til den storsælgende bog ”Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund" (2018) samt "Kort og Godt om Compassion" (2019).

Vibeke er efterspurgt rådgiver, underviser og foredragsholder, ligesom hun deltager i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde. Til dagligt arbejder hun med fokus på mental bæredygtighed gennem bl.a. lederudvikling og medarbejderudvikling i både offentlige og private organisationer. Siden 2014 har compassion-baserede tilgange været det bærende element i Mindworks arbejde med både individer, grupper og organisationer.

Jesper Steensen, Direktør i PFA Erhverv

Direktør, PFA Erhverv
Annullér