Tilbage på arbejdspladsen – hvad skal du være opmærksom på som leder, TR eller AMR ift. den mentale sundhed?

On-demand

Link til poll: https://PollEV.com/mindworkpoll742 

Det har været et udfordrende år, og den mentale sundhed er under pres. Tiden med corona har drænet vores energidepoter, og antallet af mennesker der oplever mistrivsel eller psykiske lidelser er stigende. Det kan få konsekvenser for både virksomhed, ledere og medarbejdere. 

Vi begynder heldigvis så småt at åbne samfundet igen. Men belastninger, stress og mistrivsel relateret til coronakrisen slutter desværre ikke af den grund. Derfor bør forebyggelse og håndtering af den mentale sundhed være i fokus, når medarbejderne kan begynde at komme tilbage på arbejdspladsen. En god håndtering af ’pandemisk stress’ vil sikre både forretningen og trivslen.

Din rolle som leder, TR og AMR er vigtig

På dette webinar vil du få indblik i, hvordan nedlukning og isolation gennem længere tid kan påvirke os. Vi ser også på, hvordan du i din rolle kan skabe læring og udvikling, som du og dit team kan tage med videre i hverdagen. Du vil blandt andet få viden om at:

• Spotte risikofaktorer i arbejdsmiljøet, hvor overskuddet hos mange er udfordret

• Opdage de almindelige reaktioner på pandemisk stress 

• Forebygge og håndtere de mentale senfølger hos dig selv og dine medarbejdere

• Bidrage til at øge de beskyttende faktorer i arbejdsmiljøet 

• Skabe ny læring med udgangspunkt i sunde relationer og psykologisk tryghed

 

Du har mulighed for at stille spørgsmål til, hvordan vi bedst bliver klar til en ny hverdag.

Webinaret foregår online, og du kan deltage via din computer, tablet eller mobiltelefon.

Vibeke Lunding-Gregersen, Adm. direktør i Mindwork og psykolog

Administrerende direktør (CEO) samt Autoriseret Psykolog, cand.psych., Mindwork Psykologisk Center ApS

Vibeke Lunding-Gregersen autoriseret og specialistgodkendt psykolog, direktør i Mindwork og autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet. Hun er forfatter til den storsælgende bog ”Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund" (2018) samt "Kort og Godt om Compassion" (2019).

Vibeke er efterspurgt rådgiver, underviser og foredragsholder, ligesom hun deltager i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde. Til dagligt arbejder hun med fokus på mental bæredygtighed gennem bl.a. lederudvikling og medarbejderudvikling i både offentlige og private organisationer. Siden 2014 har compassion-baserede tilgange været det bærende element i Mindworks arbejde med både individer, grupper og organisationer.

Jesper Steensen, Direktør i PFA Erhverv

Direktør, PFA Erhverv
Annullér