Ansvarlige investeringer (3.25 min)

17.01.2023
I PFA ønsker vi at bidrage til en god og holdbar samfundsudvikling ved at investere ansvarligt, samtidigt med vi skaber gode afkast. Det gør vi bl.a. ved at støtte op om Paris-aftalen, bidrage aktivt til FN’s Verdensmål, indgå i vigtige partnerskaber og investere milliardbeløb i den grønne omstilling.

Samtidig skubber vi som aktiv ejer på for at påvirke selskaber i en positiv retning til gavn for mennesker og miljø. Det gør vi, fordi vi tror på, at ansvarlige forretningsmodeller er nøglen til gode langsigtede afkast, og vi sammen med vores mange kunder kan være med til at gøre en forskel i den måde, som vi investerer på.

Vi har forpligtet os til at gøre vores samlede investeringer CO2-neutrale senest i 2050. Som delmål vil vi frem mod 2025 begrænse CO2-udledningen fra vores investeringer med 29 procent.

Sådan kommer du videre
På Mit PFA kan du få et overblik over din pension, og se hvordan din opsparing er investeret.

Med investeringsguiden kan du få hjælp til at vælge den investeringsprofil der passer dig og blive klogere på, om du vil placere en del af din opsparing i ekstra klimavenlige investeringer i PFA Klima Plus.

Du kan selv klare det meste på mitpfa.dk. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivningscenter på 70 12 50 00.

Som kunde i PFA har du flere fordele, end du måske lige forestiller dig. 
Nogle har værdi for dig her og nu, andre har du mulighed for at give videre til dine nærmeste, og så er der dem, der er gode at kende til, hvis du skulle få brug for dem senere.

Annullér