Kickstart din økonomi i 2023

19.01.2023
Optagelse af webinar afholdt den 18. januar 2023.

Mød PFA’s privatøkonom
PFA’s privatøkonom Camilla Schjølin Poulsen sætter fokus på de områder, som kan få størst betydning for vores privatøkonomi i 2023. Nye regler er allerede trådt i kraft, andre er sandsynligvis på vej, og det nye regeringsgrundlag kan udløse flere ændringer, der kan have betydning for dig.

Det får du med
Du får en række tips og tricks til, hvad du med fordel kan gøre for at få endnu mere ud af din opsparing og daglige økonomi – også set i lyset af det pres, som vi alle oplever på grund af inflation, rentestigninger og høje energipriser.

Forventninger til 2023
Investeringsspecialist Thomas Caspersen giver en opdatering på de finansielle markeder, tager temperaturen på verdensøkonomien, og giver sit bud på, hvad du kan forvente dig af dine investeringer i det kommende år.

Varighed: ca. 60 min.

Sådan kommer du videre
På Mit PFA kan du få et overblik over din pension, og se hvordan din opsparing er investeret.

Med investeringsguiden kan du få hjælp til at vælge den investeringsprofil der passer dig og blive klogere på, om du vil placere en del af din opsparing i ekstra klimavenlige investeringer i PFA Klima Plus.

Du kan selv klare det meste på mitpfa.dk. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores rådgivningscenter på 70 12 50 00.

Som kunde i PFA har du flere fordele, end du måske lige forestiller dig. 
Nogle har værdi for dig her og nu, andre har du mulighed for at give videre til dine nærmeste, og så er der dem, der er gode at kende til, hvis du skulle få brug for dem senere.

Annullér