Det fleksible arbejdsliv. Hvad gør du som medarbejder?

29.09.2021. 15:30 Europe/Copenhagen

Covid-19 pandemien har for alvor rykket ved vores opfattelse af, hvad et arbejdsliv er – altså hvordan, hvor og hvornår vi passer vores arbejde og løser vores opgaver. 

Som medarbejder har du måske nye ønsker til arbejdspladslivet – og tilsvarende er der nye forventninger og krav til dig. Så hvad gør du? Det fleksible arbejdsliv er på mange arbejdspladser kommet for at blive eller er i gang med at blive prøvet af i forskellige formater, men hvad betyder det konkret for din dagligdag, og hvordan kan du opretholde din mentale trivsel?

Vores to eksperter i studiet, ledelsesrådgiver Pia Hauge og erhvervspsykolog Vibeke Lunding-Gregersen, vil diskutere, hvad de ser som de største dilemmaer lige nu og give deres bud på konkrete løsninger.

Dagens dilemmaer er bl.a.:

- Hvordan kan du vise din chef, at du er lige så produktiv hjemme som på kontoret?

- Hvordan undgår du at komme på ’b-holdet’, hvis du arbejder hjemme?

- Hvad er dit ansvar for fællesskabet? Kan du fx sige nej til sociale arrangementer?

 

Webinaret foregår online, og du kan deltage via din computer, tablet eller mobiltelefon.

Vibeke Lunding-Gregersen

Administrerende direktør (CEO) samt Autoriseret Psykolog, cand.psych., Mindwork Psykologisk Center ApS

Vibeke Lunding-Gregersen autoriseret og specialistgodkendt psykolog, direktør i Mindwork og autoriseret arbejdsmiljørådgiver af Arbejdstilsynet. Hun er forfatter til den storsælgende bog ”Hjernen på overarbejde – derfor er compassion vores vej til et bæredygtigt liv og samfund" (2018) samt "Kort og Godt om Compassion" (2019).

Vibeke er efterspurgt rådgiver, underviser og foredragsholder, ligesom hun deltager i internationalt udviklings- og forskningssamarbejde. Til dagligt arbejder hun med fokus på mental bæredygtighed gennem bl.a. lederudvikling og medarbejderudvikling i både offentlige og private organisationer. Siden 2014 har compassion-baserede tilgange været det bærende element i Mindworks arbejde med både individer, grupper og organisationer.

Pia Hauge

Ledelsesrådgiver og forfatter

Pia Hauge er ledelsesrådgiver, foredragsholder – og forfatter til bogen ”Kontorkoma – fra støj til fordybelse i dit arbejde”. Pia er tidligere ekstern lektor på Københavns Universitet og chefrådgiver i DR, hvor hun stod bag talentprogrammer og eksperimentet ”Hjernestarter”, der designede gode tænkeforhold for kreative hjerner. Hun rådgiver om fremtidens arbejdsliv og driver eksperimenter for modige virksomheder, der afprøver nye måder at arbejde på. Spørger du Pia, hvad den allervigtigste opgave er for fremtidens ledere, så er svaret: ”Beskyttelse af medarbejdernes kognitive kapacitet”.

Annullér